Skip to content

Privātuma politika

“VECLAICENE.LV” (TURPMĀK TEKSTĀ – „PAKALPOJUMS”).

Informējam jūs par mūsu datu politiku saistībā ar personas datu ievākšanu, izmantošanu un izpaušanu, kad ievadāt datus par sevi, izmantojat mūsu Pakalpojumu.
Izmantojot Pakalpojumu, jūs piekrītat informācijas vākšanai un izmantošanai saskaņā ar šo politiku.
Mēs apņemamies nodrošināt personas datu aizsardzību saskaņā ar EIROPAS PARLAMENTA UN PADOMES REGULU (ES) 2016/679 Par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārējā datu aizsardzības regula).
Pakalpojuma īpašnieks un kontrolieris ir Alūksnes novada pašvaldība (juridiskā adrese: Dārza iela 11, Alūksne, LV-4301, Latvija).
Pakalpojumu uzturētājs / izstrādātājs ir Alūksnes novada pašvaldība (juridiskā adrese: Dārza iela 11, Alūksne, LV-4301, Latvija).

INFORMĀCIJAS VĀKŠANA UN IZMANTOŠANA

Mēs apkopojam vairāku veidu informāciju dažādiem mērķiem. Tas palīdz mums nodrošināt un uzlabot Pakalpojumu. Visi dati tiek šifrēti un sūtīti caur SSL. Pakalpojums ietver arī automātisku datu apstrādi. Dati tiek glabāti vismaz trīs gadus.

PERSONAS DATI

Izmantojot mūsu Pakalpojumu, mēs varam lūgt jūs sniegt noteiktu informāciju, ko var izmantot, lai sazinātos vai identificētu jūs (“Personas dati”). Prasītie personas dati var ietvert (bet ne tikai):

  • Vārds un uzvārds;
  • Telefona numurs;
  • E-pasta adrese;
  • Adrese;
  • Atrašanās vieta un informācija par apmeklētajām vietām.

“Personas dati nepieciešami distances līguma noslēgšanai.”

LIETOŠANAS DATI

Izmantojot Pakalpojumu no mobilās ierīces, tiks ievākti lietošanas dati. Piemēram, izmantojamās mobilās ierīces modeli, ierīces unikālo ID, IP adresi, operētājsistēmu, mobilā interneta veidu, pārlūkprogrammu, un citus diagnostikas datus.

IZSEKOŠANA UN SĪKDATŅU DATI

Mēs izmantojam sīkdatnes un līdzīgas tehnoloģijas, lai sekotu aktivitātei mūsu Pakalpojumā. Kā arī, lai saglabātu noteiktu informāciju.
Sīkdatnes ir faili ar nelielu datu apjomu, kas var ietvert anonīmu unikālu identifikatoru. Sīkfaili tiek nosūtīti uz jūsu pārlūkprogrammu no tīmekļa vietnes un saglabāti jūsu ierīcē.
Papildu informāciju par sīkdatnēm varat iegūt tīmekļa vietnē www.aboutcookies.org.

Mēs izmantojam “Google Analytics”, lai varētu veikt satura kvalitātes uzlabošanu un satura pielāgošanu lietotāju vajadzībām. Jūsu apmeklējuma laikā tiek iegūta IP adrese un anonīma informācija par Jūsu veiktajām darbībām aplikācijā – pirms šīs informācijas nosūtīšanas Google, Jūsu IP adrese tiek anonimizēta. Izmantojot IP anonimizāciju, Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas teritorijā tiek saīsināta un tikai izņēmuma gadījumos var tikt nodota apstrādei Amerikas Savienoto Valstu teritorijā esošajos “Google” serveros.

Jūs varat noraidīt sīkdatņu lietošanu vai likt pārlūkprogrammai norādīt, kad tiek nosūtīta sīkdatne. Ja atteiksieties no sīkdatņu lietošanas, iespējams, nevarēsit izmantot dažas mūsu Pakalpojuma daļas.

Pakalpojums izmanto savāktos datus dažādiem mērķiem:

  • Pakalpojuma nodrošināšana un uzturēšana;
  • Sniegt analīzi vai vērtīgu informāciju, lai mēs varētu uzlabot Pakalpojumu;
  • Analizēt lietotāju aktivitāti pēc atrašanās vietas, laika, meklēšanas vēstures, apmeklētajām vietām;
  • Sniegt atbalstu lietotājiem;
  • Uzraudzīt pakalpojuma izmantošanu;
  • Lietojumprogrammā ietilpst Fabric un Firebase (instrumenti analītikai un tehniskai traucējum meklēšanai). Šiem pakalpojumiem ir piekļuve anonīmiem lietošanas datiem;
  • Lai pārbaudītu un pārbaudītu lietotāja profila informāciju;
  • Informēt Jūs par izmaiņām mūsu pakalpojuma.

DATU PĀRSŪTĪŠANA

Jūsu informāciju, tostarp personas datus, var pārsūtīt un uzturēt datoros, kas atrodas ārpus jūsu valsts, provinces, valsts vai citas valsts jurisdikcijas, ja datu aizsardzības likumi var atšķirties no jūsu jurisdikcijā esošajiem tiesību aktiem.
Pakalpojums veic visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka jūsu dati tiek apstrādāti droši.
Saskaņā ar šo konfidencialitātes politiku, personas dati netiks nodoti kādai organizācijai vai valstij, ja nav pārliecības, ka dati tiek izmantoti droši.

DATU ATKLĀŠANA

Pakalpojums var izpaust jūsu personiskos datus gadījumos, kad tiek uzskatīts, ka šāda rīcība ir nepieciešama, lai:

  • Ievērot juridiskos pienākumus;
  • Pasargāt un aizstāvēt Pakalpojuma tiesības vai īpašumu;
  • Novērst vai izmeklēt iespējamos pārkāpumus saistībā ar Pakalpojumu;
  • Aizsargāt Pakalpojuma lietotāju personisko drošību;
  • Lai aizsargātu pret juridisko atbildību.

DATU DROŠĪBA

Jūsu datu drošība mums ir svarīga. Tomēr jāatceras, ka nav neviena datu pārsūtīšanas vai uzglabāšanas metode nav 100% droša. Mēs cenšamies izmantot komerciāli pieņemamus līdzekļus, lai aizsargātu jūsu personas datus, bet mēs nevaram garantēt to absolūtu drošību.

Jums ir tiesības pieprasīt dzēst jūsu personisko informāciju, kā arī saņemt informāciju un iesniegt pretenzijas un iebildumus saskaņā ar piemērojamo tiesību aktu noteikumiem. Pakalpojuma lietotājs var iesniegt sūdzību Latvijas Datu valsts inspekcijā (info@dvi.gov.lv).

Lai izmantotu savas tiesības, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot zemāk norādīto kontaktinformāciju. Informāciju var pieprasīt izdzēst, nosūtot e-pastu uz jurijs.drozdovs@aluksne.lv un norādot dzēšamos datus.

SERVISA NODROŠINĀTĀJI

Mēs varam nodarbināt trešās puses uzņēmumus un privātpersonas, („Pakalpojumu sniedzējus”), lai sniegtu Pakalpojumu mūsu vārdā vai palīdzētu mums analizēt, kā tiek izmantots mūsu pakalpojums.
Šīs trešās personas var piekļūt jūsu personas datiem tikai, lai veiktu šos uzdevumus mūsu vārdā, un viņiem ir pienākums to neizpaust un neizmantot citiem mērķiem.

SAITES UZ CITĀM VIETNĒM

Mūsu pakalpojums var saturēt saites uz citām vietnēm, kuras mēs neizmantojam. Ja noklikšķināsiet uz trešās puses saites jūs, tiksiet novirzīts uz šīs trešās puses vietni. Mēs iesakām pārskatīt katras apmeklējamās vietnes konfidencialitātes politiku.
Mēs nekontrolējam un neuzņemamies nekādu atbildību par trešo personu vietņu vai pakalpojumu saturu, konfidencialitātes politiku vai praksi.

ŠĪS KONFIDENCIALITĀTES POLITIKAS IZMAIŅAS

Mēs varam atjaunināt mūsu konfidencialitātes politiku.
Ieteicams periodiski pārskatīt šo konfidencialitātes politiku, lai iepazītos ar izmaiņām.

SAZINIES AR MUMS

Ja jums ir kādi jautājumi par šo konfidencialitātes politiku, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: uldis.liepins@gmail.com

 

VECLAICENE

Skip to content